Meniu
0
Norai

Gamintojų gidas: Micro paspirtukai

Gamintojų gidas: Micro paspirtukai
2024-06-04 Viktorija Kaupienė

MICRO paspirtukai: kokybė ir išskirtinumas vaikams, paaugliams ir suaugusiems

„Sukurta šeimų – šeimoms“, taip sako MICRO kūrėjai. Jų dėka miestuose vaikai ir suaugę pradėjo judėti kitaip – smagiau ir spalvingiau. Šie paspirtukai suteikė lankstumą įveikiant atstumus, kurie yra per trumpi, kad vertėtų keliauti automobiliu, ir per tolimi, kad juos būtų galima greitai įveikti pėsčiomis. O daliai mažųjų MICRO tapo ir tramplinu į sportą, nes padėjo suformuoti įprotį judėti kasdien. Apie tai, kas nulėmė, kad į savo dviračių parduotuvės asortimentą įtraukėme šiuos paspirtukus, ir kam rekomenduojame juos išbandyti, papasakojome šiame straipsnyje.


MICRO paspirtukų tipai

Pirmasis MICRO paspirtukas pasaulį išvydo Šveicarijoje 1997 m. Nuo tada šio prekės ženklo modelių vis daugėjo: atsirado triračių paspirtukų patiems mažiausiems, spalvingų dviračių modelių vaikams ir suaugusiems, paspirtukų su lagaminais arba sportinių modelių, skirtų ekstremaliems triukams. Siekdami prisidėti prie taršos mažinimo, MICRO išleido net A1 klasės elektrinį automobilį. Visus MICRO kūrinius vienija daugelį kartų apdovanotas, ypač atsakingas ir preciziškas dizainas, universalumas ir tvarumas, nes gamintojai siūlo nusidėvėjusias dalis pakeisti ir lengvai susiremontuoti, kad vienas paspirtukas tarnautų keliems šeimininkams ar net kelioms kartoms.

MICRO paspirtukai 1–5 metų vaikams

Turbūt žinomiausias MICRO paspirtukų modelis ir yra ikoniškasis, spalvingasis ir smagusis triratis MINI MICRO. Ant jo žengia vaikai jau nuo maždaug 18 mėnesių. Dėl balansinių savybių MINI MICRO padeda vystytis vaiko motoriniams įgūdžiams ir pusiausvyrai. Mažieji, dar nepasiruošę patys spirtis, gali prie riedėjimo pratintis su MINI MICRO 3in1 modeliu, kurio komplektacijoje yra nuimama sėdyne ir keičiamas vairas, leidžiantys pirmiausia vaiką ant paspirtuko stumti, o jam paūgėjus – pritaikyti triratį paspirtuką įprastam važinėjimui. Dar vienas ypatingas MINI MICRO modelis yra MICRO MINI2GO DELUXE PLUS, kurio komplektacijoje – daiktadėžė žaislams, tarnaujanti ir kaip sėdynė. Visi šie paspirtukų modeliai auga kartu su vaiku ir tarnauja iki 5 metų ar net ilgiau.

Mažieji MINI MICRO paspirtukams neabejingi ne tik dėl smagaus laiko riedant, bet ir dėl šviečiančių LED ratų bei plataus spalvų pasirinkimo, kuris leidžia turėti ryškiausią pirmąją savo transporto priemonę.

MICRO paspirtukai 5–12 metų vaikams

MICRO dizaineriai supranta, kokie skirtingi gali būti vaikų pomėgiai ir stilius, todėl vaikiškų paspirtukų kategoriją jie padalino į keturias dalis. Besipratinantiems važinėti paspirtuku ir norintiems tai daryti kuo saugiau jie sukūrė MAXI MICRO triračius paspirtukus, kurie yra ypač lengvi ir patogūs ne tik vežtis, bet ir neštis. Ieškantys išskirtinės išvaizdos paspirtuko savo vaikui, dėmesį atkreips į sulankstomus MICRO CRUISER, kurio lenktas vairas primena retro dviračius ir ypač palengvina vairavimą. Būsimi sportininkai neabejoję išsirinks MICRO RAMP – triukams skirtą paspirtuką, kuris atvers duris į ekstremalaus ir smagaus sporto pasaulį. Galiausiai, paskutinis vaikiškas modelis – aliuminiai MICRO SPRITE paspirtukai yra klasikinis ir ilgai tarnaujantis pasirinkimas, kuriuo džiaugiasi tūkstančiai vaikų visame pasaulyje.

MICRO paspirtukai paaugliams ir suaugusiems

Iš paspirtukų nėra išaugama, o ir jais važinėti pradėti – niekada ne vėlu. Tokia yra MICRO filosofija, kuriai mes pritariame. Todėl vis dažniau MICRO renkasi ir paaugliai bei suaugę – kartais nutarę išbandyti ekstremalų paspirtukų sportą ir važinėjimąsi ant rampų, kuriam sukurtas jau minėtas ir paaugliams tinkantis MICRO RAMP modelis, o kartais paversdami paspirtuką savo transporto priemone kelionėms į darbą ar į mokyklą su MICRO FLEX modeliu arba greitu ir manevringu MICRO SPEED paspirtuku. Patogiausiems suaugusių pasivažinėjimams yra sukurtas MICRO SUSPENSION modelis su priekine pakaba – dėl šio patobulinimo daug švelniau jausite kelio nelygumus ir galėsite patogiai keliauti šia transporto priemone kasdien, net su kuprine.


MICRO – kainos ir kokybės santykis

Mes tikime, kad paspirtukas yra puiki pirmoji transporto priemonė – lavinami vairavimo gebėjimai, motorika, pusiausvyra ir reakcija. Ant paspirtuko vaikai taip pat susipažįsta ir su eismo taisyklėmis. Visa tai – puikus būdas ruoštis tolimesnei savo kelionei dviračių ar kitame sporte. Pasirinkdami MICRO produkciją, esame tikri, kad mūsų klientai rieda ant turbūt kokybiškiausių ir ilgaamžiškiausių paspirtukų pasaulyje. Ne veltui girdime, kaip MICRO paspirtukai keičia šeimininkus ir džiugina ištisas kartas.

Kiekvieno MICRO paspirtuko kaina priklauso nuo modelio ir priedų. Šiuos paspirtukus galite įsigyti nuo 99,90 €, o suaugusiems skirti profesionalūs modeliai gali kainuoti apie 200 € ar kiek daugiau.


Išsirinkote paspirtuką? Nepamirškite ir priedų

Mums svarbiausia – saugumas, todėl mūsų internetinėje ir fizinėje parduotuvėje, įsikūrusioje J. Baltrušaičio g. 1, Vilniuje, rasite svarbiausius aksesuarus paspirtukininkams. Tarp jų – spalvingi ir ypač aukštos kokybės šalmai, kelių ir alkūnių apsaugos bei skambučiai. Prie paspirtukų MICRO siūlo derinti ir žibintus, kurie padės vaikams būti lengviau pastebimiems aplinkinių.

Susiję produktai

Greitas pristatymas
Mini Micro Deluxe LED paspirtukas | Purple
Greitas pristatymas
Micro Speed Deluxe paspirtukas | Alaskan Blue
Greitas pristatymas
Micro šalmas | Rocket
Greitas pristatymas
Mini Micro Deluxe Fairy Glitter LED paspirtukas | Galaxy
Greitas pristatymas
Maxi Micro Deluxe Pro LED paspirtukas | Black - Red
Greitas pristatymas
Micro Sprite ECO LED paspirtukas | Green
Greitas pristatymas
Mini Micro Deluxe Glow LED Plus paspirtukas | Frosty Pink

Susiję straipsniai

Specialized dviračiai: Atraskite meistriškumą ir inovacijas

Specialized dviračiai: Atraskite meistriškumą ir inovacijas

Specialized – tai prekės ženklas, kuris dviračių pasaulyje žinomas dėl savo novatoriškumo, aukštos kokybės ir dizaino. Nuo lenktyninių iki kalnų dviračių, Specialized siūlo platų asortimentą kiekvienam dviratininkui. Šiame straipsnyje aptarsime Specialized dviračių ypatumus, atsiliepimus ir prieinam..

Jett iš Specialized – dviratis, augantis kartu su vaiku

Jett iš Specialized – dviratis, augantis kartu su vaiku

Daugelis tėvų susiduria su dilema – nori savo vaikui nupirkti gerą ir kokybišką vaikišką dviratį, tačiau vaikas sparčiai auga ir po metų, dviratis jam nebetinka. Taupyti kokybės sąskaita nesinori, pirkti dviratį „išaugimui“ nepatartina ir netgi pavojinga. Ką daryti?..

Populiariausi dviračių gamintojai – ką reikia žinoti?

Populiariausi dviračių gamintojai – ką reikia žinoti?

Dviračių pasaulis tam tikra prasme yra panašus į automobilių. Daugybė gamintojų siūlo kokybiškus, patikimus modelius, tačiau kiekvienas gamintojas turi savo stilių ir savo braižą. Vienų stiprioji pusė – laiko patikrinta kokybė, komfortas ir maksimalus saugumas, kitų – technologijos inovacijos, lengv..