Meniu
0
Norai

Dviračių gamintojų gidas: 3T dviračiai

Dviračių gamintojų gidas: 3T dviračiai
2024-07-29 Vytautas Kaupas

Atrinkdami gamintojus, kurių dviračiais prekiausime VELONOVOJE, vadovaujamės keliais principais: gamintojas turi būti inovatyvus, demonstruoti aukščiausią kokybę ir kurti ilgai tarnaujančius dviračius. 3T – Italijoje įsikūręs dviračių gamintojas – atitinka visus šiuos kriterijus, tačiau kartu išsiskiria iš viso mūsų asortimento. Nors šis gamintojas žinomas mažiau nei kiti pažįstami vardai, išskirtinio dizaino ir ypač aerodinamiški 3T dviračiai visuomet sulaukia daugiausia dėmesio iš apsilankiusių mūsų parduotuvėje, todėl rekomenduojame juos atrasti ir jums.


3T dviračių gamintojas – vertybės ir išskirtinumas

Už 3T gamyklos vairo – savo amatą išmanantys dviračių sporto entuziastai, kurie dar iki pradedant nuosavą dviračių prekės ženklą, daugelį metų tiekė dviračių komponentus kitiems gamintojams. Nusprendę sukurti savo dviračius, jie nevaržė savo ambicijų – 2016 m. išleido pirmąjį aerodinamišką gravel dviratį ir tapo šios srities tendencijų kūrėjais.

3T sako, kad kurdami dviračius vadovaujasi penkiais pagrindiniais principais: juos į priekį veda paprastumas, skaidrumas, tyrinėjimas, aistra ir tvarumas. Visa tai atsispindi jų gaminamų dviračių dizaine – pastebėsite, kad 3T dviračių rėmai atrodo stambesni nei kitų gamintojų, jie dažomi klasikinėmis, tačiau įsimenančiomis spalvomis, ir neturi jokių nereikalingų elementų. Nepaisant to, kad atrodo stambūs, 3T dviračiai yra ypač lengvi ir išskirtinai aerodinamiški dėl maksimaliai nuleisto svorio centro.


3T dviračių tipai ir modeliai

Kiekvienas besižvalgantis 3T dviračio iškart pastebės, jog 3T turi dvi gamybos linijas: standartinius dviračius ir premium klasės Made in Italy liniją. Standartiniai 3T (kaip ir kitų gamintojų) dviračių rėmai yra gaminami Azijoje iš aukštos kokybės anglies pluošto. Dalis pagamintų Azijoje rėmų sugrįžta į Italiją dažymui, kur 3T dizaino skyrius pasirūpina pačios aukščiausios kokybės rėmo padengimu ir dėmesį atkreipiančiomis spalvomis, kuriomis dviratį padabinti galima pagal individualų užsakymą.

Made in Italy linijos dviračiai gimsta Presezzo įsikūrusiame 3T fabrike, kur per dieną pagaminami vos 9 dviračių rėmai. Sudėtingas šių rėmų gamybos procesas yra pagrįstas rankų darbu ir ypač tiksliu mašinų indėliu – specialiais prietaisais pinant karbono siūlus išgaunama išskirtinė rėmo forma. Rezultatas – ypatingai lengvas, aerodinamiškas, bet be galo tvirtas rėmas, skirtas siekti sportinių rezultatų. Italijoje gaminami 3T plento dviračiai ir dalis gravel modelių.

3T gravel dviračiai

Gravel – labiausiai išvystytas 3T dviračių segmentas, kuriame rasite ir ekonomiškų pasirinkimų, ir ypač aukštos klasės modelių. Visi 3T gravel dviračiai yra manevringi, greiti ir patogūs.

  • 3T Primo – kaip ir sufleruoja itališkas pavadinimas, tai pirmasis 3T gravel modelis, pademonstravęs, kad gravel dviratis taip pat gali būti aerodinamiškas.
  • 3T Ultra – dviratis, sukurtas atrandantiems malonumą važinėtis žvyro danga, tačiau mėgstantiems greitai pralėkti ir miesto keliais, o kartais – išvykti paturistauti su dviračiu.
  • 3T RaceMax – vienas greičiausių gravel dviračių modelių rinkoje, leidžiantis pasiekti plento greitį ant žvyro dangos. Dalis RaceMax dviračių gaminami Azijoje, o dalis priklauso Made in Italy linijai.
  • 3T Extrema – tik Italijoje pagal užsakymą gaminami gravel dviračiai, kurie pademonstruoja visa gamintojo meistriškumą. Išskirtinis dizainas, integruoti trosai ir neprilygstamas patogumas važiuojant bet kokia kelio danga.

3T plento dviračiai

Treniruotėms ir lenktynėms ant plento 3T sukūrė Strada dviratį. Pirmą kartą šis modelis pasirodė 2017 metais ir visus pribloškė galimybe sukomplektuoti Strada rėmą su plačiomis (iki 30 mm) padangomis. Dabar tokį dizainą siūlo daugybė gamintojų. Panašu, kad tai – dar viena tendencija, prie kurios sukūrimo prisidėjo 3T.

  • 3T Strada – ypač gerai smūgius sugeriantis ir aerodinamiškas plento dviratis, kuriam padėkosite, kai minsite akmenų ar kita nelygia danga.
  • 3T Strada Italia – tas pats visų mylimas Strada, tik gaminamas Italijoje įsikūrusiame fabrike bei papuoštas išskirtiniu itališku dažymu.

3T elektriniai dviračiai

Pačius populiariausius savo dviračius 3T pavertė ir elektriniais – tiems, kas nori įveikti tolimus atstumus patogiai ir pasitikint savo jėgomis. Čia gamintojas taip pat parodė savo inovatyvumą – 3T elektriniai dviračiai beveik nesiskiria nuo įprastų modelių. Net su baterija šie dviračiai yra ypač lengvi – sveria nuo 12 kg.

  • 3T Ultra Boost – mieste ir žvyrkeliuose patikimai važiuojantis Ultra Boost yra idealus pasirinkimas ieškantiems universalaus ir manevringo elektrinio dviračio. Ypač aerodinamiškas ir patogus dviratis vienu pakrovimu padės jums numinti net 150 km ar iki 2000 m sukilimo. Norintiems daugiau – papildoma baterija.
  • 3T RaceMax Boost – RaceMax yra beveik tobulas gravel dviratis, todėl 3T nusprendė nieko nekeisti, „tik“ į rėmo vidų įmontuoti elektrinį variklį ir bateriją. 3T sufleruoja: įsigykite RaxeMax Boost ir į darbą elektros pagalba nuvažiuokite nesuprakaitavę, o pasportuokite jau grįždami iš darbo įdomesniu maršrutu. Nebloga idėja.

3T dviračių kainos

Kadangi 3T gamina tik anglies pluošto dviračius, visi 3T modeliai iškart atsiduria „brangesniajame“ kainos segmente. Tačiau turint omenyje 3T dviračių rėmų ir komponentų kokybę – 3T kainos yra ypač konkurencingos ir prasideda nuo maždaug 3 tūkt. eurų. Kiekvieno 3T dviračio kaina susideda iš rėmo kainos bei sumontuotos pavarų sistemos – galite rinktis 3T su mechaninėmis arba elektrinėmis pavaromis.

Jei sunku išsirinkti savo 3T, kviečiame konsultuotis – internetu ar atvykus į VELONOVOS fizinę parduotuvę J. Baltrušaičio g. 1, Vilnius.

Susiję produktai

Susiję straipsniai

Renkamės dviratį: plento dviračių gidas

Renkamės dviratį: plento dviračių gidas

Naujausiame mūsų tinklaraščio įraše sužinokite, kokie yra pagrindiniai veiksniai renkantis kelių dviratį. Sužinokite apie įvairius tipus, rėmo medžiagas, ratų galimybes ir populiarius prekės ženklus, tokius kaip „3T“, „Specialized“, „Colnago“ ir BMC. Raskite geriausią kelių dviratį, atitinkantį jūsų..

BMC dviračiai: šveicariškas meistriškumas ir inovacijos

BMC dviračiai: šveicariškas meistriškumas ir inovacijos

BMC (Bicycle Manufacturing Company) – tai Šveicarijoje įsikūrusi įmonė, nuo pat 1994 m. puoselėjanti aukštą dviračių gamybos kokybę. BMC žinomi dėl savo inovatyvių sprendimų, prabangaus dizaino ir tobulų dviračių, kurie patinka tiek profesionalams, tiek dviračių entuziastams...

Specialized dviračiai: Atraskite meistriškumą ir inovacijas

Specialized dviračiai: Atraskite meistriškumą ir inovacijas

Specialized – tai prekės ženklas, kuris dviračių pasaulyje žinomas dėl savo novatoriškumo, aukštos kokybės ir dizaino. Nuo lenktyninių iki kalnų dviračių, Specialized siūlo platų asortimentą kiekvienam dviratininkui. Šiame straipsnyje aptarsime Specialized dviračių ypatumus, atsiliepimus ir prieinam..

Populiariausi dviračių gamintojai – ką reikia žinoti?

Populiariausi dviračių gamintojai – ką reikia žinoti?

Dviračių pasaulis tam tikra prasme yra panašus į automobilių. Daugybė gamintojų siūlo kokybiškus, patikimus modelius, tačiau kiekvienas gamintojas turi savo stilių ir savo braižą. Vienų stiprioji pusė – laiko patikrinta kokybė, komfortas ir maksimalus saugumas, kitų – technologijos inovacijos, lengv..