Meniu
0
Norai

Garmin laikrodžiai – išskirtinė kokybė ir funkcionalumas

Garmin laikrodžiai – išskirtinė kokybė ir funkcionalumas
2024-07-26 Gediminas Kaupas

Garmin laikrodžiai išpopuliarėjo visame pasaulyje dėl savo funkcionalumo ir šiuolaikiško dizaino. Jie naudingi sveikatos būkle besirūpinantiems ir sportuojantiems žmonėms. Garmin laikrodžių sensoriai itin jautrūs, todėl gali pranešti ne tik apie širdies ritmo dažnį, bet ir įvertinti ištvermę, pasirengimą treniruotėms, apskaičiuoti maratono bėgimo tempą, analizuoti daugybę sveikatos rodiklių ir pateikti ataskaitą. Netrukus sužinosite, kokių puikių ir kasdienai reikalingų funkcijų turi skirtingų modelių laikrodžiai.


Garmin gamintojas

Daugeliui žinomas JAV Garmin prekės ženklas buvo įkurtas 1989 metais. Nuo tada jis pasižymėjo kaip patikimų navigacijos ir sekimo (GPS) sistemų gamintojas automobiliams, laivams, lėktuvams, motociklams. Taip pat vertinami Garmin laikrodžiai, kiti aksesuarai, skirti aktyvaus ir sveiko gyvenimo būdo šalininkams. Nuolat diegiamos pažangiausios technologijos ir jautrūs sensoriai daro šiuo prietaisus nepamainomais kasdieniniais palydovais.


Sportinių laikrodžių išskirtinumas

Profesionaliems sportininkams ir aktyvų gyvenimo būdą besirenkantiems žmonėms svarbu trasoje neapsikrauti daugybe skirtingų prietaisų, todėl sportiniuose laikrodžiuose įdiegiama vis daugiau funkcijų tam, kad jie gebėtų analizuoti įvairius duomenis ir teikti ataskaitas, patarti ir tapti vieninteliu reikalingu prietaisu ilgame maratone. Garmin prekės ženklas kuria būtent tokius laikrodžius. Susipažinkime su jais geriau.


Garmin laikrodžių modeliai

Garmin laikrodžių modelius galima suskirstyti į kelias grupes:

  • naudingi profesionaliems sportininkams ar labai aktyviems asmenims;
  • skirti dviratininkams, bėgikams, užsiimantiems banglenčių ir slidinėjimo sportu;
  • skirti aktyviam gyvenimo būdui ir sveikatos stebėjimui.

Garmin laikrodžiai turi skirtingus dizainus, dydžius, atspalvius, šiuolaikišką išvaizdą, jie paprastai valdomi, todėl tinkami įvairaus amžiaus žmonių grupėms, neįgaliems asmenims.

Garmin Vivomove – tai amžinos klasiko ir modernių technologijų derinys. Šis laikrodis tiems, kas pažvelgę į ciferblatą nori matyti klasikines rodykles ir aiškiai sužymėtas valandas, tačiau kartu mielai naudotųsi jame įdiegtomis aukšto lygio technologijomis, kaip bekontakčiu mokėjimu, susiejimu su telefonu, saugos ir sekimo funkcija. Garmin laikrodžiai Vivomove turi ir tokių funkcijų kaip streso lygio matavimas, moterų sveikatos stebėjimas, kvėpavimo, deguonies kiekio, hidratacijos, širdies ritmo stebėjimas.

Garmin Fenix laikrodžiai išsiskiria tuo, kad turi ilgai veikiantį akumuliatorių su saulės įkrovimo baterija, įmontuotą LED žibintuvėlį naktiniam režimui. Šis Garmin laikrodis nepamainomas įrankis sportuojantiems. Jis gali matuoti ir bendrinti asmeninius žmogaus duomenis ir pateikti optimalius treniruočių, lipimo į kalną ar bėgimo režimus, apsaugoti nuo perdegimo, bet kartu ir padėti pasiekti vis geresnių sporto rezultatų.

Garmin Venu 3 laikrodžio modelis savo savybėmis nenusileidžia išvardintiems anksčiau, tačiau jis ypatingas tuo, kad turi skambinimo, žinučių siuntimo funkciją ir neįgaliojo vežimėlio režimą. Garmin laikrodis Venu 3 padės išlaikyti gerą formą besinaudojantiems neįgaliojo vežimėliu.

Garmin Vivoactive parodys, koks yra žmogaus fizinis pasirengimas palyginti su biologiniu amžiumi ir kaip jis kinta laikui bėgant, stebės svorį, sudegintų kalorijų skaičių, nueitus kilometrus, tiks besinaudojantiems neįgaliojo vežimėliu. Šis Garmin laikrodis taps puikiu palydovu mylintiems aktyvų gyvenimo būdą, sportą ir sveiką gyvenseną.

Garmin Enduro skirtas pagerinti sporto rezultatus ir siekti naujų pergalių. Jis turi tokias funkcijas kaip PacePro, ClibPro, padedančias palaikyti tempą besikeičiančiose vietovėje, pranešti apie artėjančią įkalnę ar nuokalnę. Šie Garmin laikrodžiai gali numatyti optimalų tempą pasirinktai distancijai, pateikti našumo rodiklį, kitus duomenis, reikalingus sportuojantiems ir lenktynėse dalyvaujantiems asmenims. Garmin Enduro pritaikytas ir tokiam sportui kaip slidinėjimas, važiavimas kalnų dviračiais, banglenčių sportui.


Partnerystė

Velonova sklandžiai bendradarbiauja su Garmin prekės ženklu jau daugelį metų. Joje pristatomi Garmin laikrodžiai, Garmin dviračių kompiuteriai ir aksesuarai – tai, ką labiausiai vertina sporto ir dviračių fanai.

Susiję produktai

-17%
Garmin Edge® 1040 dviračio kompiuteris | Standard
Greitas pristatymas
Garmin HRM-Dual™ širdies ritmo diržas
-14%
Garmin Edge® 1040 dviračio kompiuteris | Su sensoriais
Greitas pristatymas -10%
Garmin Edge® 840 dviračio kompiuteris | Solar
Greitas pristatymas -10%
Garmin Edge® 840 dviračio kompiuterio komplektas
Greitas pristatymas -36%
Garmin Venu® 3S išmanusis laikrodis | 41 mm | French Gray

Susiję straipsniai

GoPro veiksmo kameros – kurią įsigyti?

GoPro veiksmo kameros – kurią įsigyti?

Šiame įraše tyrinėjame "GoPro" veiksmo kamerų pasaulį. Sužinokite, kodėl šie kompaktiški ir tvirti prietaisai tapo būtini norint užfiksuoti aukštos kokybės filmuotą medžiagą apie jūsų nuotykius gamtoje. Pateikiame įžvalgų, padėsiančių jums apsispręsti perkant - nuo supratimo, kuo veiksmo kamera yra ..

Quad Lock telefonų dėklai ir laikikliai – aktyviam laisvalaikiui ir ekstremalioms pramogoms

Quad Lock telefonų dėklai ir laikikliai – aktyviam laisvalaikiui ir ekstremalioms pramogoms

Šiandien, mobiliaisiais telefonais naudojamasi visur, taip pat ir aktyvaus laisvalaikio metu – bėgiojant, vairuojant automobilį, važiuojant dviračiu, motociklu, keturračiu, užsiimant vandens sportu ir net pilotavimu. Pagrindinis iššūkis, užsiimant tokiomis veiklomis – kaip saugiau naudotis telefonu,..

Dviračio priedai ir aksesuarai – ką žinoti ir kaip pasirinkti?

Dviračio priedai ir aksesuarai – ką žinoti ir kaip pasirinkti?

Dviratis yra puiki priemonė tiek sportui, tiek susisiekimui – lengvas, manevringas, neužima daug vietos. Tačiau dviračių savininkams kyla klausimų, kaip užtikrinti maksimalų savo ar kartu keliaujančio vaiko saugumą, kur susidėti kartu vežamus daiktus, kaip apsaugoti patį dviratį nuo vagystės ir kt. ..